BejelentésMesterek Boltja
Nálunk mindenre van megoldás !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Vendégkönyv

................................... Kérem írjon ön is a vendégkönyvbe : ....................................................... ..................................................... Created by SANDEX Minden jog fenntartva 2009.-2011


Üzenetküldés
Ne tétovázz, alkoss te is véleményt a honlaprol hisz ezzel is a mi munkánkat segited :

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Mester [ 2014-11-04 23:02 ]

Köszönjük a véleményét kedves Zsolt, telyesen egyetértek a véleményével, amelyet a jövöben javítani fogunk . Eléggé elhanyagoltuk az oldalt már egy idelye nem frisitettünk semmit rajta . Mindenképp fontos hogy jelen legyunk a virtualis világban habár a mi klienseink inkább a való eletben élnek és személyesen vásárolnak . De mindenkép szivesen fogadunk minden egészséges kritikát, amely építő jelegű számunkra.
Üdv. a MesterZsolt [ 2014-09-09 11:16 ]

Mi tagadás, nagy összevisszaság van az oldalon, még ha rendezettnek tűnik is.
Szépen sorjában:
A menüsor, ami egyébként szép, látványos, egy kalap alatt tartalmaz árat, szerszámot, cégismertetőt, nyereményt, képgalériát. Ez gyakorlati szempontból nulla. Ha egy termék érdekel, nyilván elsősorban az ára, amit először megnéznék. Van ugyan árakkal letölthető excel táblázat, amely viszont csak néhány termékhez ad ismertetőt. A többi mibe kerül? És mi van, ha nincs excel a gépemen? Képgaléria? Szegényes, és kezdetleges. Mi értelme képgalériának, ha nincs arról a termékről fotó, ami érdekel(het), nyilván az összes információval ami hozzá jár? Látványos a srác a fejszével a hátán, de kit érdekel?
Egyetlen szempontból van értelme ennek a honlapnak: ha valaki fel akarja keresni az üzletet, hogy személyesen nézze meg az őt érdeklő dolgokat. Ehhez viszont az üzlet elérhetőségét, és térképet valahová gyorsabban észrevehető helyre célszerű tenni. Ne kelljen görgetni lefele néhány oldalnyit, hogy végre rátaláljon ez ember.
A kezdeményezés jó, egy magára valamit adó vállalkozásnak jelen kell lenni az interneten, a kivitelezés már nagyon erőtlen.
Például, ha engem egy fúrógép érdekel, akkor nem azt fogom keresni, hogy mi is az, hanem annak gyakorlati jellemzői, ára, és esetleg a terméket érintő kedvezmények.
Másik: a helyesírás még a mesterembereknek sem szégyen!
Az ékezeteket sem árt használni. Cégismertető: "Néhány szó rolunk" - bemutatkozás agyonlőve.
Na, ha már így belelendültem: szépek a színes betűk, van ahol értelme is van használni, de nem szabad visszaélni vele. Én fehér háttéren a világoszöldet biztosan nem használnám, mert nehezen olvasható.
Na, lehetne még gyilkolni, de nem fogom. Mert nem az volt a szándékom, hogy szívassak valakit, még ha az is lett a vége, egyszerűen kerestem valamit. Csak ahelyett, hogy megtaláltam volna a keresett infót, találtam pár banális fényképet. Úgyhogy elnézést a zaklatásért, jó az, hogy van honlap, de ha már van lehetne értelme is.
Hátha a következő kicsit jobb lesz.István [ 2011-01-19 22:30 ]

Gratulálok !Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!